Balkan-Handball.com

Srpkinje započele završne pripreme pred Svetsko prvenstvo

Rukometašice Srbije su se  okupile u ponedeljak u Staroj Pazovi i započele završne pripreme za Svetsko prvenstvo. Izabranice Uroša Bregara će u narednih desetak dana trenirati u SC FSS u Staroj Pazovi sve do 1. decembra kada je predviđen put u Španiju. U okviru završnih priprema za Svetsko prvenstvo Srbija će u Staroj Pazovi odigrati i dve kontrolne utakmice protiv Makedonije  27. i 29. novembra.

Svetsko prvenstvo je na programu od 01. do 19. decembra 2021. godine, a Srbija će igrati u grupi B u Liriji sa reprezentacijama Rusije, Kameruna i Poljske i to po sledećem rasporedu:

  1. decembar u 20:30 SRBIJA – POLjSKA

  2. decembar u 20:30 SRBIJA – KAMERUN

  3. decembar u 20:30 RUSIJA – SRBIJA

Na spisku se nalaze:

Golmani: Jovana Risović (Krim Merkator), Kristina Graovac (Bajer Leverkuzen) i Jelena Đurašinović (Jaroslav)

Leva krila: Tamara Kocić (Bekament BB) i Aleksandra Stamenić (Kišvarda)

Pivoti: Katarina Bojčić (Jagodina), Marija Jovanović (IBV), Marija Petrović (Buzau) i Jelena Agbaba (Budaorš)

Desna krila: Nataša Lovrić (Jagodina) i Ana Kojić (Mošonmađarovar)

Bekovi: Jovana Stoiljković (Šamberi), Marija Obradović (Elite Horsens), Ivana Mitrović (Budućnost), Aleksandra Vukajlović (Erd), Jovana Jovović (Budaorš), Emilija Lazić (Zalau), Jovana Kovačević (Glorija Bistrita), Tamara Radojević (Kišvarda), Kristina Liščević (Vlčea), Marija Agbaba (Vašaš), Anđela Janjušević (Šiofok) i Sara Garović (Bekament BB).

Stučni štab ženske seniorske reprezentacije Srbije čine: selektor Uroš Bregar, trener Dragan Markov, trener golmana Branka Jovanović, kondicioni trener Jovan Novaković, fizioterapeuti Strahinja Marković i Dragan Ilić, video analiza Siniša Đukić i doktor Nikola Čikiriz.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *