TAKO SE TO RADI: Fejsbuk verifikovao stranicu Andree Lekić - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize TAKO SE TO RADI: Fejsbuk verifikovao stranicu Andree Lekić

TAKO SE TO RADI: Fejsbuk verifikovao stranicu Andree Lekić

zika.bogdanovic
0 komentar

Najpopularnija društvena mreža Facebook, odavno vrši proveru profila i stranica javnih ličnosti da bi korisnicima garantovala da su autentični. Tako svaki nalog koji uspešno prodje proveru, u nazivu dobije plavi znak. Verifikovani nalozi su jedino i veoma korisno sredstvo u borbi protiv prevara, zloupotreba i zamene identiteta.

Osim Andree, još uvek nijedna rukometašica nije prošla zvaničnu Facebook proveru autentičnosti stranice, iako neke od njih poput Loke, Amorim, Pino ili Neagu na svojim stranicama imaju na desetine hiljada pratilaca. Slična situacija je i kod momaka, gde zvezde Karabatić, Narcis, Jiha, Omejer i Hansen imaju i nekoliko stotina hiljada, ali još uvek bez garancije društvene mreže da baš oni kreiraju njihov sadržaj. Potvrdu autentičnosti za sada su prošli bivši asovi poput Džeksona Ričardsona i Stefana Krečmara, kao i marketinški i igrački aktivan Danac, Hans Lindberg. 

O problemu zloupotrebe imena i antipropagandi za rukomet, mogli ste čitati u poslednjoj kolumni urednika Balkan-Handball.com….

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball