Uroš Bregar o žrebu: Nismo zaslužili četvrti šešir, čekamo prvenstvo sa pozitivnom energijom - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Uroš Bregar o žrebu: Nismo zaslužili četvrti šešir, čekamo prvenstvo sa pozitivnom energijom

Uroš Bregar o žrebu: Nismo zaslužili četvrti šešir, čekamo prvenstvo sa pozitivnom energijom

Marko Marjanović
0 komentar

Rukometašice Srbije su dobile rivale na Evropskom prvenstvu koje će se od 4. do 20. novembra 2022. godine održati u Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori. Srbija će u grupi B u Celju odmeriti snage sa selekcijama Danske, Švedske i Slovenije.

Selektor Uroš Bregar istakao je da je reprezentacijom težak zadatak, ali da sa optimizmom i pozitivnom energijom očekuje predstojeće takmičenje:

  • Grupa u kojoj ćemo igrati na Evropskom prvenstvu nije ni najlakša ni najteža. Bili smo u četvrtom šeširu, što mislim da nismo zaslužili, pa je ishod žreba ovakav. Rivali na takmičenju su nam selekcije Danske, Švedske i Slovenije. Reprezentaciju Slovenije dobro poznajemo, domaćin je takmičenja i sa Slovenijom smo odmerili snage na Svetskom prvenstvu u Španiji održanom u decembru mesecu prošle godine. Švedska je još jedan poznat protivnik sa kojim smo igrali upravo u kvalifikacijama za ovo takmičenje. Poslednjih pet godina Švedska uz Dansku, Norvešku i Francusku spada u najozbiljnije i najbolje reprezentacije sveta. Pred nama je težak zadatak, ali ovo je sport. Igramo u Sloveniji, u Celju i baš sa optimizmom i pozitivnom energijom očekujem ovo Evropsko prvenstvo, rekao je selektor Bregar.

EHF EURO 2022: Srbija dobila paklenu grupu!

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball