Balkan Handball

Samsonenko se boji danskih sudija: Povlačim se ako ne bude regularno!

Vlasnik Vardara Sergej Samsonenko, pred četvrtfinalne okršaje Lige šampiona sas Flensburgom, najavio je radikalne rezove od sledeće sezone ukoliko se obistini njegova „sumnja“ da će danske sudije režirati krajnji ishod u revanšu koji se igra u Skoplju.

„Crne misli“ podstaknute su činjencom da će u makedonskoj prestonici suditi Danci Gjeding i Hansen, sa kojima Vardar ima loša iskustva.

Imam loše informacije, u revanšu će suditi Danci koji su nam sudili protiv Barselone pre dve godine. Plašimo se crnog scenarija, i ne mogu da shvatim zašto su ove sudije delegirane kada se zna da je Flensburg pun danskih igrača, i da ima sponzora iz Danske. Želim da kažem, da ako se desi ovo što najavljujem, ja se povlačim iz Vardara. Neću ostaviti klub, ali je besmisleno da ulažem sedam miliona evra godišnje.  Radićemo sa našom školom i mladim igračima. Posle svakog poraza i svake nepravde preležim bolestan dva, tri dana, i to više ne želim da dozvolim – rekao je Samsonenko.

Prvi meč između Vardara i Flensburga igra se na severu Nemačke, u subotu od 17.00 (sude Krstić i Ljubić), a revanš je u četvrtak u Skoplju

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *