Paulo Pereira vodi Celje Pivovarnu Laško - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Paulo Pereira vodi Celje Pivovarnu Laško

Paulo Pereira vodi Celje Pivovarnu Laško

zika.bogdanovic
0 komentar

Selektor reprezentacije Portugala, Paulo Pereira, od leta obavljaće dvostruku funkciju s obzirom da je postigao dogovor sa trećeplasiranim timom slovenačkog šampiona RK Celje Pivovarna Laško.

Slovenačka rukometna institucija i trener koji je Portugalce odveo na Olimpijske igre u Tokio 2021. godine, a godinama već beleži dobre rezultate, potpisali su ugovor na naredne dve sezone.

Tim iz „Zlatoroga“ ostao je bez velikog broja talentovanih rukometaša tokom sezone koja se završila, ali u klubu ne gube nadu,s tim u skladu je i potpis trenera koji je u prošlosti doveo ĆSM Bukurešt do pehara u EHF Čelendž Kupu, takmičenju u kome će Celjani učestvovati naredne sezone:

Rad u Celju je na ponos svakom treneru i ja nisam izuzetak. Znam da ću raditi u rukometnoj zemlji, sa inteligentnim i pažljivim ljudima, u istorijski važnom klubu u Evropi, koji ima sposobnost da iznedri rukometaše izuzetnog kvaliteta. Znam i da uprava kluba želi da vrati klub tamo gde je bio ranije. Biće to dugo putovanje koje će zahtevati praćenje već utvrđenih smernica i strategije, čiji ću deo biti sa velikim ponosom i osećanjem odgovornosti. Ovo će biti mlad tim sa mnogo ambicija i moraćemo da im pomognemo da rastu. Računamo na sve bez izuzetka, a posebno na navijače, da ostvarimo svoje ciljeve. Vidimo se uskoro!.“, napisao je Pereira u prvoj poruci.

Da podsetimo, Celje PL je trenera tražilo na konkursu raspisanom na Linkedinu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball