Anton Bukilić vodi Crvenu zvezdu - Balkan-Handball.com
Naslovna AnalizeTrenerski kutak Anton Bukilić vodi Crvenu zvezdu

Anton Bukilić vodi Crvenu zvezdu

zika.bogdanovic
1 komentar

Dugogodišnji član stručnog štaba Crvene zvezde, Anton Bukilić, vodiće beogradski tim u narednoj sezoni iz uloge glavnog trenera.

Nekadašnji igrač crveno-belih iz devedesetih godina prošlog veka, zameniće na klupi crnogorskog stručnjaka Ratka Đurkovića.

Bukilić će imati veoma težak zadatak da ostane konkurentan u jakoj konkurenciji Super lige (ARKUS liga je prema odluci UO RSS preimenovana), s obzirom na velike promene u sastavu koje su pratile Zvezdu tokom i na kraju sezone koju je završila na sedmom mestu.

Golman Nikola Radovanović, pivotmen Borislav Urta, srednji bek Aleksandar Pavlović, desno krilo Nikola Jelisić i levi bek Nemanja Đurašković pojačanja su Zvezde u ovom prelaznom roku.

Crvena zvezda je ostala bez kompletne golmanske trojke tokom leta Nikole Perića (Radnički Kragujevac), Dimitrija Jelića (Partizan) i Janka Gemaljevića (Tikveš Kavadarci), ali i Uroša Simića (Metaloplastika), Andrije Alavanje (Ub), Izraelca Rotema Segala (Bijer) i „prve violine“ uz kapitena Draška Nenadića, Mirka Đurovića koji je pojačao španski Benidorm.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Jagodinac 04/08/2023 - 02:24

Tata Perke je napravio dobar potez. Preko veze je uvalio sincinu u Zvezdu da stekne ime i sada gje mali nasao uhljebljene u Radnickom iz Kragujevca. Nekada se iz Zvezde odlazilo u Barcelonu, Gumerzbah, Keln…a danas u Radnicki iz Kragujevca. Koja je sledeca stanica Stari Grad ili Sindjelic iz Beograda a mozda RK Udarnik iz Lozovika?

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball