Krečmar kritikuje IHF zbog zabrane lepka: Dokažite da je štetan po zdravlje - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Krečmar kritikuje IHF zbog zabrane lepka: Dokažite da je štetan po zdravlje

Krečmar kritikuje IHF zbog zabrane lepka: Dokažite da je štetan po zdravlje

zika.bogdanovic
2 komentari

Jedna od najautentičnijih figura u istoriji rukometa, Nemac, Štefan Krečmar, nije pristalica ukidanja lepka u rukometu. Na najavu iz Međunarodne rukometne Federacije (IHF) da će isti biti ukinut do kraja 2017. godine, kada je planiran i završetak razvoja nove Molten lopte za koju neće biti potreban, oglasio se i sadašnji komentator nemačkog Sport 1 i predsednik DKB Bundesligaša Lajpciga:

  • U godinama sam kada verujem da se iza svake nove ideje krije nečiji ekonomski interes – rekao je Krečmar za Sport 1 i dodao:
  • Neko mora da dokaže da je lepak štetan po zdravlje, tada ćemo se svi normalno zabrinuti. Međutim, da li ste to primetili u poslednjih 20 godina ili to nije bio slučaj? – pitao je Krečmar.

I dok pristalice govore o zdravlju, uplašenosti roditelja da daju decu na rukomet, halama koje ne daju igranje rukometa zbog čistoće i čistijem sportu generalno, kritičari potežu pitanje lošije tehnike, manje raznovrsnih šuteva, koji i daju čar rukometu.

Šta vi mislite? Učestvujte u anketi.

http://www.handball-planet.com/your-opinion-resin-free-handball/

Možda vam se dopadne

2 komentari

Petar 24/08/2016 - 15:17

Treba se pitat ove koji treniraju i igraju utakmice a ne suce,IHF itd..I s ovim novim pravilima dosta nanose štetu kamoli sad ovo. Valja napomenuti,da bi bolje bilo da se IHF i svi savezi koncentriraju da bude sve više novaca u rukometu,a za loptu i ljepilo stvarno ne trebaju da brinu.

Odgovori
Bobo 26/08/2016 - 23:40

Što se tiče lepka nije bezazlen, ove godine dve rukometašice iz moje ekipe dobili su opekotine od lepka kojeg su koristile protivnice i to dok je trajao meč. Radilo se o vrhunskom lepku, i ne znam kako je izazvao neželjenu reakciju jer povremeno i mi koristimo takvo ljepilo.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball