Zdenko Kordi se rastao sa mađarskim Kozarmisleny SE - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Zdenko Kordi se rastao sa mađarskim Kozarmisleny SE

Zdenko Kordi se rastao sa mađarskim Kozarmisleny SE

zika.bogdanovic
0 komentar

Iskusni hrvatski stručnjak Zdenko Kordi posle četiri godina saradnje rastao se sa mađarskim Kozarmisleny SE. Zanimljiv projekat u kome je nekadašnji sportski direktor i trener našičkog Nexe-a radio je i koordinisao strukturom u kojoj je od U8 do seniorskog tima učestvovalo 15 trenera.

  • Klub je postigao nekoliko zapaženih rezultata mlađih uzrasnih kategorija. Svake godine smo 5-10 igračica afirmirali za odlazak u neku od prvoligaških ili nacionalnih akademija.
    2020/2021 osvajamo 2 mjesto u prvenstvu NBI/b zapad i 2 mjesto u Liga kupu Mađarske, što je najbolji rezultat u povijesti kluba. 2021/2022 izborili smo plasman među prvih 5 u NBI/b zapad što nam donosi plasman u ligu za prvaka (ukupno 10 klubova, 5 sa zapada i 5 sa istoka). Samim tim smo izborili plasman u Jedinstvenu Prvu B ligu za sezonu 2022/2023 koja je na teritoriju cijele Mađarske.
    Proljetos smo prošli selekciju od 600 klubova u cijeloj Mađarskoj. Ušli smo u izbor od 30 klubova kandidata za pod akademiju koje je trebao finacirati savez. Iz nama ne baš previše jasnih razloga (prezpostavljamo da je zbog ekonomske situacije uzrokovane Covid-19 i energetske krize uzrokovane međunarodnim sukobima..) ovog ljeta klub nije dobio potrebna finacijska sredstva.
    U takvoj situaciji mene ( i ne samo mene, nego i još neke druge djelatnike…) možda samo trenutno a možda i duže ne mogu plaćati. Nakon četiri godine suradnje dogovorili smo da sam slobodan u traženju novoga kluba ali su inzistirali na tome da žele nastaviti suradnje pod svaku cijenu, pa ako i nađem klub da ostanem i dalje u savjetodavnoj ulozi igračicama, struci i vodstvu kluba. Hvala igračicama, trenerima, svim djelatnicima i menađmentu kluba, sponzorima, navijačima na dosadašnjoj suradnji. Naprijed Mišljen. (Hajrá Misleny.) – rekao je Kordi.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball