Šoštarić: Nije tragedija, i dalje sanjamo polufinale - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEHF EURO 2020 - ŽENE Šoštarić: Nije tragedija, i dalje sanjamo polufinale

Šoštarić: Nije tragedija, i dalje sanjamo polufinale

Marko Marjanović
0 komentar

Selektor reprezentacije Hrvatske, Nenad Šoštarić, nije bio naročito razočaran nakon prvog poraza svog tima na Evropskom prvenstvu u Danskoj. Potpuno očekivano, niz od četiri trijumfa balkanske selekcije prekinula je moćna Norveška.

Uprkos prvom neuspehu, Hrvatska i dalje ima izglednu priliku da bajkovit nastup na severu Evrope kruniše plasmanom u polufinale, za šta će biti neophodan pozitivan rezultat u meču poslednjeg kola druge faze protiv Nemačke (utorak).

-Činjenica je da smo odigrali odličnih 40 minuta protiv Norveške i da smo jedino mi i Norveška odigrali pet utakmica u 10 dana. Kao što smo rekli da nema euforije kad pobeđujemo, tako sad nema nikakve tragedije. Sad se moramo pripremiti, odmoriti i u potpunosti se posvetiti utakmici s Nemačkom. Mislim da im apsolutno možemo parirati. Mi i dalje sanjamo svoj veliki san, a to je polufinale Evropskog prvenstva – rekao je Šoštarić.

UMOR UČINIO SVOJE

-Dora Krsnik, reprezentativka Hrvatske:
Mislim da smo odlično odigrale 40 minuta, odlično smo se branile, trčale, iako smo imale najviše problema s tom polukontrom i kontrom. Mislim da je umor odradio svoje. Idemo dan po dan, izvući ćemo ono što je bilo dobro, ono što nije ćemo popraviti. Borićemo se, daćemo sve od sebe i verovati u sebe!

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball