ŠOŠTARIĆ: Savršena utakmica, noć za slavlje! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

ŠOŠTARIĆ: Savršena utakmica, noć za slavlje!

Dotorska disertacija Nenada Šoštarića. Kreator čuda u Danskoj. Hrvatska je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvestvu i plasirala se na Mondijal u Španiji naredne godine. 

Evo šta je hrvatski selektor govorio nakon istorijske pobede nad Dankinjama. 

-Šta da kažem posle ovoga, osim da sam ponosan do neba. Odigrali smo savršenu utakmicu, Tea je odradila svoje na golu, igrali smo pametno u napadu. Imali smo strašnu dodatnu motivaciju u njihovom bivšem selektoru koji je na danskoj televiziji. Takozvani ekspert je rekao da smo mi, da ne budem bezobrazan, jako nisko u rukometu i da nemamo nikakve šanse. Čovek je pet godina bio selektor reprezentacije, dva puta nije uspeo da se plasira na Olimpijske Igre, osvojio je jedno četvrto mesto i on je našao za shodno da govori o našoj reprezentaciji i hrvatskom rukometu. 

-Ovo što smo uradili je više od istorije, ovo je nešto što će ostati u analima hrvatskog sporta. Nismo želeli da se žalimo sve ovo vreme, nismo isticali da Tea Pijević nije spavala dve noći zbog bolesti i grčeva. Ovo je noć za slavlje, za veličanje hrvatskih heroina. Rukomet je nešto u šta vredi ulagati, ali to se pratilo do sada samo od januara do januara kada igra muška reprezentacija. Iskreno se nadam da će se rukomet živeti i decembrom od sada – rekao je selektor Nenad Šoštarić. 

 

One Comment

  1. Markovic Nebojsa

    20/12/2020 at 23:55

    Cestitke od srca.Ovako izgleda tim bez izrazitih zvezda, a koji je rodio neke buduce zvezde .Timski duh vodjen od strane trenera velemajstora.Bravo.Pozdrav iz Srbije

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *