Borut Mačkovšek pred finalni vikend: Dajte čartere za Stokholm, uradiću tattoo ako budemo šampioni! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEURO 2020 Borut Mačkovšek pred finalni vikend: Dajte čartere za Stokholm, uradiću tattoo ako budemo šampioni!

Borut Mačkovšek pred finalni vikend: Dajte čartere za Stokholm, uradiću tattoo ako budemo šampioni!

zika.bogdanovic
0 komentar

Reprezentacija Slovenije izborila je svoje drugo polufinale na Evropskim prvenstvima. Od ukupno četiri (dva na SP), levi bek nacionalnog tima Borut Mačkovšek učestvovao je u tri počevši od SP 2013 u Barseloni kada je tim Borisa Denića osvojio četvrto mesto. Ovog puta popularni „Mačak“ ne želi ništa da prepusti slučaju, poput SP 2017 u Parizu, kada je bronzu Slovenije videlo tek stotinak slovenačkih navijača:

  • Nadam se da ćemo se stvarno okupiti  u Stokholmu. Ponekad imam utisak da nemamo podršku od države. Verujem da će mnogi doći da nas podrže. Kapacitet stadiona je preko 20.000 mesta, biće dosta karata. Podrška navijača bi nam mnogo značila. Biće najmanje 10.000 Hrvata. Pozivam zato Federaciju da organizuje čartere u paketu sa kartama i hotelom po povoljnoj ceni. To bi bilo lepo. Pre prvenstva sam rekao da imam osećaj da ćemo biti šampioni.  Ako postanemo prvaci, tetoviraću se. Nešto vezano za osvajanje titule. U Vespremu smo pričali da ćemo obrijati glave ako osvojimo EHF Ligu šampiona. Nismo. Sada mi ideja da budemo bez kose ne izgleda baš pametno – rekao je Mačkovšek za delo.si. 

Kako stvari stoje, želja rukometaša biće ispunjena. RZS radi na tome da obezbedi čarter aranžmane za tribine Tele 2 Arene.

Reprezentacija Slovenije igra sa Španijom svoj meč polufinala u petak u 20.30 časova.

Mandatory Credit © Nebojsa Tejic / kolektiff

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball