Nemci slavili u Beču - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEURO 2020 Nemci slavili u Beču

Nemci slavili u Beču

Ognjen Borjanović
0 komentar

U poslednjoj proveri pred odlazak u Trondhajm, gde će Nemačka igrati svoje mečeve u grupi, selekcija Kristijana Prokopa slavila je u Beču protiv Austrije 32:28(15:14). Nemci su pokazali solidnu igru na ovom meču, a sem neizvesnosti u prvom delu igre, većih uzbuđenja nije bilo. Najveću prednost Nemačka je stekla u 45. minutu, kada su poveli 25:20. Patrik Ciker predvodio je svoju reprezentaciju sa šest postignutih golova, pratili su ga Janik Kolbaher sa pet, odnosno kapiten Uve Genshajmer sa četiri gola. Selektor Prokop dosta je rotirao, što jasno govori podatak da su svi igrači nastupili na ovom meču, sličnu stvar videli smo i protiv Islanda u subotu, kada su Nemci slavili 32:25. Kod Austrijanaca levi bek Kila, Nikola Bilik šest puta je zatresao mrežu komšija.

Nemci svoje učešće na Evropskom prvenstvu počinju 09. januara, a na premijeri rival će im biti Holandija od 18.15. Pored Holanđana u grupi C nalaze se još Letonija, kao i aktuelni Evropski prvak Španija.

Austriji je ovo takođe bila poslednja pripremna utakmica pred EURO 2020. Svoje utakmice igraće u Beču, a prvu od tri u grupi igraju desetog januara protiv Češke u 18:15h. Sa njima u grupi su još Makedonija i Ukrajina.

FOTO:DHB

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.