Balkan-Handball.com

Vranješ: Znali smo i pre turnira kakav je Bombač rukometaš!

Slovenija je savladala Island u prvoj utakmici druge runde EURA rezultatom 30:27. Sjajan na ovom meču bio je srednji bek Pik Segeda, Dean Bombač. A svoje utiske o meču izneo je selektor Ljubomir Vranješ, kao i najbolji igrač susreta, već pomenuti Bombač.

Vranješ je istakao da se nada da će nastaviti u ovakvom ritmu, kao i da je odbrana bila na visokom nivou:

  • Bombač je neverovatan rukometaš, ali svi smo to znali i pre turnira. Odmarao se na prethodnom meču protiv Švajcarske, tako da je danas bio odmoran, svež i pun energije. Danas je zaista bio fantastičan. U napadu smo igrali zaista dobro, iznad svih Dean. Odbrana je takođe bila na prilično visokom nivou, a golman Klemen Ferlin je opet bio siguran, kao i u prošlim duelima. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Sada igramo protiv Mađara verujem da imamo bolju ekipu i da možemo da pobedimo!

MVP današnjeg susreta, Dean Bombač i sam je izneo svoje impresije posle pobede nad Islanđanima.

  • Mislim da sam danas najviše uživao u utakmici. Ljubomir Vranješ i Uroš Zorman rade vrhunski posao. Jan Rant Ros i Rudi Slobodnik nas stalno pripremaju za utakmice svojim masažama i terapijama. Čestitam svim igračima iz tima. Ovo je verovatno najbolja utakmica u reprezentaciji za mene, i drago mi je što je došla u pravom trenutku. Idemo korak po korak, sada igramo protiv Mađara. Idemo ka svojim snovima!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *