Slađana Pop Lazić: Daćemo sve protiv Mađarica, ali najbitnije tek sledi - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaSP JAPAN 2019 Slađana Pop Lazić: Daćemo sve protiv Mađarica, ali najbitnije tek sledi

Slađana Pop Lazić: Daćemo sve protiv Mađarica, ali najbitnije tek sledi

zika.bogdanovic
0 komentar

Dve utakmice su iza najboljih srpskih rukometašica u Južnoj Koreji. Posle pobede nad domaćinom 27:26 usledio je poraz od Rusije 25:43. Dan pauze na „Seul Kupu“ rukometašice Srbije iskoristile su za kratku posetu „Lotte World Tower Seoul Sky“ “ čuvenoj kuli sa najvećim liftom na svetu. Popodne je bilo rezervisano za trening.

  • Većina devojaka ima problem sa spavanjem zbog promene vremenske zone. Još uvek se navikavamo na to. Prvo slobodno prepodne iskoristili smo da prošetamo do obližnjeg tornja odakle se vidi ceo Seul i gde je taj najveći lift na svetu. U ponedeljak nas već čeka Mađarska – rekla je Slađana Pop Lazić i dodala:

  • Turnir je stvarno jak. Pobedile smo Koreju, borile smo se do poslednjeg trenutka. Nismo se predavale. Usledio je meč sa Ruskinjama, koje su dan ranije pobedile i Mađarsku. Na nas je uticala promena i nespavanje, rezultat nije baš realan, ali tako je kako je. Nastavljamo dalje, tu smo da se uigravamo i spremamo za prvenstvo. Daćemo sve od sebe da utakmicu sa Mađarskom završimo pozitivnim rezultatom, iako ponavljam, najbitnije tek sledi. S kim god da igramo, moram da budemo fokusirane na nas. Angola nije ni malo naivna ekipa. Otvaranje prvenstva je uvek nezgodno. Da smo mogli da biramo, Kuba bi bila za taj prvi dan. Dosta toga se promenilo kod Holanđanki, možemo sa njima da se nosimo. Najteži rival biće Norveška. Ne bih volela da sa Slovenkama igramo meč za prolaz, nadam se da ćemo i ranije obezbediti plasman u glavnu fazu. Norveška, Francuska i Rusija su glavni kandidati za sam vrh, ali dosta reprezentacija će imati ekstra motiv zbog Olimpijskih Igara – zaključila je članica francuskog Bresta.

Utakmica sa Mađarskom igra se od 8:10 časova.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.