Vujović: Vardar mnogo bolji - Gonzales: Odlično poluvreme - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Vujović: Vardar mnogo bolji – Gonzales: Odlično poluvreme

Vujović: Vardar mnogo bolji – Gonzales: Odlično poluvreme

zika.bogdanovic
0 komentar

Vardar je lakše nego što se očekivalo došao do bodova protiv PPD Zagreb 33:24 u novom obračunu u okviru SEHA GAZPROM lige. Evo kako se akteri videli meč:

– Mnogo loše smo otvorili meč. Vardar je napravio ozbiljnu razliku i do kraja su oba tima odradila meč i gledala da se neko ne povredi. Pustili smo neke mlade igrače, jer imamo sedam povređenih, a VArdar je u ovom momentu mnogo bolji tim. Želim im svu sreću, a Zagreb će se boriti koliko može – bile su reči trenera Zagrepčana Veselina Vujovića.

Trener Vardara, Raul Gonzales, ovako je video duel:

-Zagreb uvek igra dobro, no ovog puta su imali težak zadatak zbog mnogo povređenih igrača. Nemaju levorukog beka, to je teško, morao je i Horvat da igra, i još neki mladi igrači. Zadovoljan sam početkom meča. U prvih 15 minuta odbrana je bila super. Šterbik je bio odličan, iskoristili smo kontranapade i celo poluvreme odigrali odlično.

Jakov Vrdojla, igrač Zagreba:

-Loše smo otvorili meč. Vardar se brzo odlepio, a mi se nismo uspeli vratiti. U drugom delu smo probali, ali su oni samo održavali razliku.

Blaženko Lacković, as Vardara, analizirao je igru svog tima:

-Ušli smo maksimalno od samog starta. Znali smo da iskoristimo dobru odbranu, dobar period Šterbika i nekoliko grešaka Zagreba. Tu prednost smo održavali do kraja. Želim Zagrebu svu sreću i da se vidimo na F4 turnirima SEHA i Lige šampiona.

FOTO: SEHA GAZPROM LIGA

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball