Dvoršek: Zagreb je drugi svet - Vujović: Pribojavao sam se, ali bolji smo - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Dvoršek: Zagreb je drugi svet – Vujović: Pribojavao sam se, ali bolji smo

Dvoršek: Zagreb je drugi svet – Vujović: Pribojavao sam se, ali bolji smo

zika.bogdanovic
0 komentar

PPD Zagreb vratio se na pobednički kolosek nakon poraza od Vesprema, ubedljivim trijumfom u Banjaluci nad Borcem 35:21. Akteri duela u okviru SEHA GAZPROM lige ovako su videli 60 minuta borbe u „Boriku“… 

Boris Dvoršek, trener Borac m:tela:

– Realnost je takva  da je Zagreb jedan drugi svijet u odnosu na nas. Rezultat je sasvim realan, nas čeka baš dosta posla. Zagreb je  u ovom trenutku u dobroj formi i ima odlične igrače na svim pozicijama i mi se u ovom trenutku jednostavno ne možemo usporediti. Za mjesec dva ekipa će sigurno izgledati bolje.

Tibor Ivanišević, vratar Borac m:tela:

– Do sada nismo imali rezultate koje smo očekivali. Nadali smo se da bi se večeras to moglo promijeniti, ali iz utakmice u utakmicu ponavljamo iste greške.

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba:

– Ne treba biti  specijalno pametan da se kaže da je Zagreb u ovom trenutku bolji. Ja sam se pribojavao utakmice, pogotovo što smo u Banjaluku došli bez tri bitna igrača, Pavlovića, Stepančića i Kovačevića. Imali smo par situacija u prvom poluvremenu da se odvojimo , ali razlika od pet golova je sasvim dovoljna. A zatim su naša rotacija, brzina i snaga došle do izražaja.

Stanko Sabljić, igrač PPD Zagreba:

– Nama je bilo bitno da poslije poraza od Vesprema pokažemo karakter i da smo se vratili na pobjednički kolosijek. Bilo je lijepo vratiti se u Banja Luku i Borcu želim svu sreću.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball