Balkan-Handball.com

Igor Karačić: Flensburg slabiji od HSV-a – Najjači adut Ljuba Vranješ!

Mostarac Igor Karačić, osvojio je srca navijača Vardara i neskrivene simpatije cele rukometne Makedonije svojim partijama u ovoj sezoni. Momak, koji nije u planovima selektora Hrvatske, Slavka Goluže, bio je udarna snaga makedonskog šampiona u istorijskom podvigu, elimininaciji HSV-a i plasmanu u TOP 8 EHF Lige šampiona. Po želji „Princa sa Neretve“ stiže i naredni protivnik, nemački Flensburg:

– Svi smo bili saglasni da je Flensburg najpoželjniji tim u četvrtfinalu i pre nego što smo ga dobili. Prepuštamo im uglovu favorita, ali ne zato što se plašimo. Ako smo uspeli da savladamo Hamburg, a to je ekipa koja je bolja od Flensburga, onda sigurno ćemo im pružiti jak otpor. Vardar je već zrela ekipa, koja zna kako da igra protiv nezgodnih protivnika. Njihovo najsilnije oružje je trener Ljubomir Vranješ. Imaju iskusnu ekipu i ne treba da im dozvolimo da se razigraju na krilnim pozicijama. To je njihova glavna igra, za koju treba da nađemo rešenje. Dobro je što imamo dovoljno vremena za pripreme i siguran sam da ćemo ponovo biti konkurentni, kao i protiv evropskog šampiona – zaključio je Karačić.

 

 

One Comment

  1. Vardarec

    01/04/2014 at 20:32

    Da ne zaboravime Vardar go eliminira HSV bez svojot najdobar igrac i prva zvezda vo timot TIMUR DIBIROV, koj go propusti revansot poradi povreda na okoto,zatoa Flensburg ke ima dvojno poteska rabota da go eliminira Vardar so Dibirov vo svoite redovi.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *