Balkan-Handball.com

Čupić protiv „svojih“: Bilo je čudno, zaboravio sam na emocije kada je počela utakmica

Legendarni Ivan Čupić je prvu zvaničnu utakmicu u dresu novog kluba odigrao upravo protiv poslednjeg čije je boje branio pre dolaska u PPD Zagreb. Čovek koji je u dresu Vardara dva puta podigao pehar namenjen prvaku Evrope, ostavio je jako dubok trag u srcu svakog navijača skopskog giganta.

-Osećao sam se čudno kada smo stigli u Skoplje, ali kada je utakmica počela, zaboravio sam na emocije i šezdeset minuta se borio sa svoj sadašnji klub, a to je PPD Zagreb. Generalno, drago mi je što sam nakon godinu i po dana napokon video navijače na tribinama ove dvorane – kazao je Ivan po povratku na mesto velikih uspeha. 

Iskusno desno krilo nije imalo milosti protiv crveno-crnih. Čupić je osam golova bio najefikasniji akter meča, međutim, to nije bilo dovoljno hrvatskom šampionu da izbori povoljniji rezultat pred revanš (31. avgust), pošto je Vardar slavio 24:20 (14:12). 

-Čitavim tokom meča razlika je iznosila od jednog do dva gola. Međutim, u samom finišu napravili smo dve greške, a ekipa kao što je Vardar ume to da kazni, pogotovu na svom terenu. Imamo četiri dana do revanša, moramo se pripremiti i dati sve od sebe da anuliramo ovaj zaostatak. Odigrali smo loše prvo poluvremen, pogotovu u napadu. Mislim da su obe ekipe pokazale veliku želju, strast i motiv da se plasiraju na fajnal-for, šteta što jedna mora da ispadne – konstatovao je hrvatski as. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *