Alušovski pred Flensburg: Nismo bez šansi, važno da odigramo bolje nego u Brestu! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Alušovski pred Flensburg: Nismo bez šansi, važno da odigramo bolje nego u Brestu!

Nakon skoro mesec dana pauze, Vardar u četvrtak nastavlja takmičenje u EHF Ligi šampiona. Pred praznim tribinam SC „Jane Sandanski“ gostovaće tim Flensburga, nameran da produži odličnu seriju i zadrži maksimalan učinak u grupi A.

Evropski šampion je poslednji zvaničan meč odigrao još 16. septembra, kada je u okviru prvog kola poražen na gostovanju Meškov Brestu uprkos solidnoj igri. Strateg crveno-crnih Stevče Alušovski veruje da njegov tim može do uspeha protiv nemačkog vicepravaka ako se unapredi nastup prikazan u Belorusiji. 

Dobro smo analizirali Flensburg, i mislim da nismo bez šansi iako su oni ostvarili sve tri pobede do sada, uključujući trijumf na gostovanju PSŽ-u. Igramo na domaćem terenu i idemo na pobedu. Meni je bitno da moji igrači budu bolji nego u utakmici sa Meškovom u Brestu. U tom slučaju, mislim da imamo dobre šanse da se radujemo na kraju. Njihova prednost je u tome što se nalaze u takmičarskom ritmu za razliku od nas, ali to ne znači da nećemo uraditi sve što je do nas da ostvarimo pobedu – rekao je trener aktuelnog prvaka Evrope. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *