Ivica Obrvan: Zaslužili smo da nas sreća pogleda – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Ivica Obrvan: Zaslužili smo da nas sreća pogleda

Samo nekoliko dana nakon eliminacije u četvrtfinalu od Vardara, PPD Zagreb je postao finalista SEHA Gazprom lige. „Poklon“ koji su dobili odstranjivanjem makedonskog prvaka sa završnog turnira u Zadru, momci Ivice Obrvana iskoristili su na najbolji način.

„Plinari“ su odigrali fenomenalan meč protiv favorizovanog Meškov Bresta i savladali ga nakon boljeg izvođenja sedmeraca. Njihov trener, Ivica Obrvan, imao je mnoštvo razloga za zadovoljstvom izvedbom svog tima. 

-Moram čestitati Meškov Brestu na nastupu u ovoj utakmici, u kojoj su, siguran sam, svi uživali. Jako sam zadovoljan igrom našeg tima i pobedom protiv favorizovanog rivala. Imali smo uspona i padova tokom igre, ali me naročito raduje način na koji smo otvorili drugo poluvreme. Na kraju je završeno nerešeno, pa su odličili sedmerci, u kojima smo bili srećnija ekipa. Ipak, mislim i osećam da smo tu sreću dobrano zaslužili – rekao je Obrvan nakon utakmice.

-Čestitam Meškov Brestu na dobroj utakmici, sedmerci su uvek lutrija. Možete gledati snimke, spremati se koliko hoćete, ali se sve na kraju svodi na sreću. Mislim da smo dobrano zaslužili trijumf, sjajnom timskom igrom i velikom borbenošću do poslednjeg trenutku – dodao je jedan od Zagrebovih heroja, Dino Slavić.

S druge strane, španski stručnjak na klupi beloruskog prvaka, Dani Gordo, nije imao puno toga da zameri svojim igračima. 

-Mislim da smo bili bolji u prvom poluvremenu, a oni u drugom. Iako smo na kraju izgubili, ponosan sam na svoju ekipu, pre svega na povratak u finišu. Izborili smo nerešeno fenomenalnim golom Santalova. Na nama je da što pre zaboravimo ovaj poraz, i fokusiramo se na utakmicu za treće mesto – rekao je španski stručnjak.  

Foto: SEHA/kolektiff

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *