Momir Ilić: Puno uspona i padova, ali moram biti zadovoljan pobedom - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA Momir Ilić: Puno uspona i padova, ali moram biti zadovoljan pobedom

Momir Ilić: Puno uspona i padova, ali moram biti zadovoljan pobedom

Marko Marjanović
0 komentar

U drugoj polufinalnoj utakmici fajnal-for turnira SEHA Gazprom lige u Zadru, Telekom Vesprem opravdao je ulogu favorita protiv vrlo neugodnog Motora iz Zaporožja. Branilac titule će se u finalu sastati sa PPD Zagrebom, koji je nakon penala bio boji od Meškov Bresta.

Trener mađarskog giganta, Momir Ilić, ovako je video taj susret.

-Bilo je puno uspona i padova u prvom poluvremenu, ali me najviše raduje to što je odbrana bivala sve bolja kako je vreme odmicalo. Naš golman je odbranio nekoliko važnih šuteva i napravio razliku. Generalno, zadovoljan sam igrom, ali mi je jasno da ima još puno stvari u kojima moramo napredovati. Što se tiče finala, to je uvek posebna utakmica u kojoj nema favorita. Znamo da su u takvim utakmicama prognoze uvek nezahvalne. Mi ćemo se pripremiti najbolje što možemo do meča, i pokušati da osvojimo ovaj turnir – rekao je srpski trener.

Najefikasniji akter polufinala bio je Gašper Marguč sa devet golova.

-Zadovoljan sam današnjom igrom, očekivalo smo da će biti težak meč. Na momente smo delovalo zaista sjajno. Pred finalnu utakmicu sa PPD Zagrebom nema nikakvih tajni, dobro se poznajemo. Kao što je trener rekao, finala su posebna, moraćemo biti na najvišem nivou ako želimo da pobedimo – nadovezao se Slovenac. 

Meč za treće mesto na programu je u nedelju od 16.30, a veliko finale od 19.00.

https://www.youtube.com/watch?v=VhrNiVTckaU

Mandatory credit: SEHA/kolektiff

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball