Balkan-Handball.com

Momir Ilić: Na ovakvim turnirima nema favorita

U odbranu titule na fajnal-for turniru SEHA lige u Zadru, Vesprem će krenuti sa novim trenerom. Biće to prvi veliki izazov za Momira Ilića, koji je nedavno preuzeo dirigentsku palicu od Davida Davisa.

Na pres konferenciji održanoj dan pred polufinalnu utakmicu sa Motorom iz Zaporožja, legendarni as srpskog rukometa nije želeo da prihvati ulogu favorita koja se nameće.

-Za mnom je jako teških par meseci na početku mandata u Vespremu. Svi smo mi profesionalci koji se trude da što bolje rade svoj posao. Nikada nije lako odbraniti titulu, na ovakvim turnirima nema favorita. Jasno je da ćemo dati sve od sebe, pokušati da se prikažemo u što boljem svetlu i plasiramo se u finale. Pred nama je težak okršaj sa Motorom, i to je jedino o čemu razmišljamo u ovom trenutku – rekao je Ilić.

Na njegove reči nadovezao se iskusni Mate Lekai:

-Oduvek sam znao da će Momir biti sjajan trener, ako se odluči za takav put nakon igračke karijere. Kao što je on rekao, na fajnal-for turnirima nema favorita, ali ćemo se mi maksimalno potruditi da odbranimo titulu u Zadru. Motor ima sjajne srednje bekove, odlične leve bekove, kao i čvrstu odbranu. Na to obraćamo posebnu pažnju u pripremi polufinale utakmice – izjavio je mađarski plejmejker.

SEHA F4: Debitant vreba prvog favorita!

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *