Timur Dibirov o budućnosti Vardara: Raul je stvorio mašinu, instituciju koja može i bez njega - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Timur Dibirov o budućnosti Vardara: Raul je stvorio mašinu, instituciju koja može i bez njega

Timur Dibirov o budućnosti Vardara: Raul je stvorio mašinu, instituciju koja može i bez njega

zika.bogdanovic
1 komentar

Paralelno sa pitanjem da li će Vardar postati prvi klub koji će odbraniti titulu prvaka Evrope u Kelnu, rukometnim krugovima postavlja se pitanje – Šta će biti sa Vardarom posle ere Raula Gonzalesa? Iz reakcija igrača u zvaničnim i nezvaničnim razgovorima tokom SEHA Final4 u Skoplju, stekao se utisak da ih to pitanje, pomalo, i nervira…

Da kvalitet i ambicije Vardara neće ići rapidno na dole, tvrdi i ruski majstor, levo krilo Timur Dibirov:

  • Ne slažem se, znaš zašto? Najbitnija stvar koju je Raul uradio je što je od ovog kluba napravio mašinu, instituciju, koja može i bez njega, i bez Arpada, i bez mene. Odlazi Raul, znamo o kakvom treneru pričamo, ali ova mašina samo treba da nastavi da radi, radi, radi. Ne očekujem da ćemo biti slabiji. Idemo samo gore, gore, to želimo da nastavimo. Ceo život pričamo da je Kil ili Barselona institucija. Dok imamo takvu podršku od države, navijača, celog Balkana, zašto da ne?

Leteći Rus potvrdio je da su svi planovi vezani za Vardar. Ne misli da će „ruski šmek“ biti dominantan kada je u pitanju skopski sastav u budućnosti…

  • Zašto puno Rusa? To je sve spekulacija, to nije istina. Sada nas je isto kao što ima Srba ili Hrvata. Svejedno je, da li je u Vardaru jedan Rus, tri, važan je rezultat. Tako možemo pričati i za Špance i ostale. Moj plan je da svakog dana pomažem klupi, i ako klub ima poverenje u mene, biću srećan da radim ovde ovaj posao još puno godina – jasan je Dibirov.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Tino 17/04/2018 - 13:50

Timur, ti si veke nasa legenda, zaedno so Stole,Arpad,Luka,Igor,Ilija itn….pod vodstvo na el comandante Raul! Samo napred decki, da ja osvoime vtorata evropska pa posle ke pravime pak respektabilna ekipa! Napred Vardar!

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball