Balkan-Handball.com

Sladjana Pop Lazić potpisala za Mec

Pivotmenka koju selektor Srbije uporno izostavlja sa reprezentativnih spiskova već drugu godinu, Sladjana Pop-Lazić, potpisala je dvogodišnji ugovor sa francuskim šampionkama iz Meca. Beogradjanka kao kapiten i najbolja igračica igra oproštajnu sezonu u dresu Bezansona, a bila je prošle sezone u najboljoj postavi francuskog prvenstva u izboru vodećeg rukometnog portala handnews.fr. Sezonu ranije bila je igračica sa najuspešnijim procentom šuta u šampionatu. Pre odlaska u Bezanson, branila je boje ORK Beograda, Naise i Zaječara sa kojim je osvojila tri duple krune. Birana je za najbolju igračicu Srbije u izboru Rukometnog Saveza i Žurnala, kao i za najbolju igračicu regiona u izboru posetilaca Balkan-Handball.com.

Dres Srbije oblačila je 53 puta i postigla 106 golova.

Dobrodošlicu su joj na zvaničnom sajtu uputili predsednik kluba, kao i legendarda Nina Kanto sa kojom će činiti par pivotmenki iduće sezone. Kanto je kapiten tima sa deset titula i osam kupova Francuske, kao i vlasnica dve medalje sa velikih takmičenja sa reprezentacijom.

 

 

 

4 Comments

 1. Ivko

  12/03/2015 at 13:58

  Bravo Slađo ti si to zaslužila, igraj najbolje što možeš a reprezentacija će da vidi da si im preko potrebna čim SELETROR ode, a otići će vrlo brzo

 2. obozavaoc

  12/03/2015 at 16:04

  Bošković zna da proceni kvalitet igrača… 😉
  Bravo Sladji… 😉

 3. YEBESH EMISIJU ''MEDALJE ZAUVEK'' BEZ - LJILJE KNEŽEVIĆ !

  13/03/2015 at 00:19

  Pridružujem se pohvalama za Sladju i čestitkama na ugovoru!
  Što se tiče Boleta, tkzv. “smej se smej, uvek se smej“ selektora… ??? valjda će otići sam, neće valjda čekati OI?
  …ili će ipak ići u Brazil, da prošverca koju kilu kafe…

 4. Pingback: Sestre Vukčević ponovo zajedno u Mecu | Balkan Handball

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *