Balkan-Handball.com

Teodorović: Daćemo sve do sebe da upišemo prve bodove

PIŠE: Kristina Krstić

U drugom kolu Arksu lige ekipa Železničara dočekuju Novi Pazar. Meč u Čairu zakazan je za 21. septembar u 17:30h.

Uoči duela sa Pazarcima iz Želje poručuju da će uložiti sve napore ne bi li ispravili greške koje su pravili u prethodnom kolu, kada su poraženi od Proletera. Kako ističe strateg Nišlija poraz boli jer se ekipa nije predstavila u pravom svetlu i nije se dovoljno zalagala.

Imali smo ozbiljne razgovore, ne bi smeli tako da nastupimo pred svojom publikom. Momci su jako mladi i oni na utakmicama upadaju u razne zamke, koje ne prepoznaju jednostavno neiskustvom. Kada se igra kući mora da se pokaže zašto naporno rade. Želja mi je da sa niškom publikom ostvarimo realnu konekciju. Ne možemo da zovemo ljude da gledaju nešto što nije dobro.Oprostiće nam publika greške koje mladost pravi, ali ako se ekipa ne zalaže, ako ti momci ne izgaraju na terenu onda nikada nećemo napraviti konekciju i publike će biti sve manje. Nadam se da smo izvukli pouke, momci su puni entuzijazma i očekuje da se to prenese na teren, istakao je trener Đorđe Teodorović, a zatim se osvrnuo na predstojeći meč. 

Potpuno smo svesni da je ekipa Novog Pazara iskusna, da ima takmičarski duh. Prošle sezone su ušli u Superligu i odmah su napravili podvig i plasirali se u plej-of. Izgubili su nekoliko igrača, ali su uspeli to da nadomeste sa pravim pojačanjima. Znamo da igramo protiv direktnog rivala za plasman na tabeli i daćemo sve od sebe da upišemo prve bodove u ligi, rekao je on.

Igrači niškog tima Marko Milosavljević i Darko Stošić saglasni su u konstataciji da se igra iz prvog kola ne sme ponoviti, poručuju da će dati maksimum i nadaju se osvajanju prvih bodova. Kako sada stoje stvari niški tim nastupiće u kompletnom sastavu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *