Balkan-Handball.com

Zoran Roganović o grupi u Gracu: Svi mogu do Beča

Reprezentacija Crne Gore nameriće se na Evropskom prvenstvu 2020 u Gracu na selekcije Hrvatske, Srbije i Belorusije u okviru grupe A. Balkansko društvo uz dodatak tima Jurija Ševcova, uz jednog trenera debitanta na velikim takmičenjima, selektora Crnogoraca Zorana Roganovića, koji je za BAlkan-HAndball.com izneo svoja očekivanja od januarskog turnira.koji je za BAlkan-HAndball.com izneo svoja očekivanja od januarskog turnira.

  • Jaka grupa sa jakim protivnicima gdje je moglo i bolje, a bogami i gore. Neće nikome biti lako jer se dobro poznajemo, dosta igrača igra zajedno u klubovima, prava mala Balkan grupa, sa takodje jakom Bjelorusijom – rekao je Roganović i dodao:

  • Imamo veliki respekt prema svim protivnicima i mislim da svaka od ove četiri ekipe može u drugi krug. Naravno, Hrvatska se ističe kao favorit grupe.

Crnogorci nemaju pritisak…

  • Isto tako i ako ne prodjemo u drugi krug ne treba shvatiti kao smak svijeta, jer jako vjerujem u moje momke pred kojima je svijetla budućnost i ovo će biti neki naš zajednički, prvi korak a koliki će on biti ovoga puta vidjećemo u januaru.

Srbija…

  • Imam veliki respekt prema ekipi i onome što Perun sa saradnicima radi, njihov put dosta liči i na naš, odnosno ove kvalifikacije smo odigrali gotovo identično što se tiče rezultata, pritiska medija, sporednih problema i kroz sve su to izašli samo jači, siguran sam, isto kao i mi – zaključio je Roganović.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *