MIRSAD TERZIĆ DIREKTAN: Ima neiskustva, ali dres BiH se malo drugačije nosi! - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2022 MIRSAD TERZIĆ DIREKTAN: Ima neiskustva, ali dres BiH se malo drugačije nosi!

MIRSAD TERZIĆ DIREKTAN: Ima neiskustva, ali dres BiH se malo drugačije nosi!

Marko Marjanović
0 komentar

Proslavljeni i još uvek aktuelni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Mirsad Terzić, izneo je za domaće medije samokritički osvrt na dva ubedljiva poraza „Zmajeva“ na Evropskom prvenstvu, kojima je eliminacija u prvom krugu postala neizbežna.

Podsetimo, BiH je poražena od Švedske sa 30:18, a potom od Češke 27:19. Preostaju meč za prestiž protiv Španije.

Dugogodišnji as Vesprema, a sada Visle Plock, ovako je video učinjeno:

-Šta da kažem? Sve je već viđeno. Mislim da smo imali jako težak period, bilo je bezidejnih i pasivnih napada, što je možda opravdano jer nemamo nijednog levaka i to smo krpili sa drugim igračima. Nije to neko opravdanje, niti ga treba tražiti jer smo par minuta bili u egalu i opet to prosuli jako brzo. Ima tu i neiskustva novih igrača, ali moramo biti i realni –  ako smo već došli do reprezentacije, taj dres se malo drugačije nosi. Moramo mnogo da radimo da bismo napredovali, a Česima čestitam, bili su bolji.

-Teško je jer mi ne možemo reći da se momci ne bore, ali sve je u grču i imamo neku tremu u napadu. Ne postižemo lagane golove i to je iscrpljujuće. Imamo jako bezidejne napade i na tome moramo raditi. Protiv Španije moramo igrati i sa ponosom izaći i nositi ovaj dres i predstaviti zemlju na najbolji mogući način – zaključio je Terzić.

BiH-Španija, ponedeljak 18.00.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball