Nebojša Simić junak Crne Gore: Ovo su superljudi! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Nebojša Simić junak Crne Gore: Ovo su superljudi!

Prvo ime reprezentacije Crne Gore na EURO 2022 je Nebojša Simić. Sjajni čuvar mreže nemačkog Melsungena je još jednom  spustio roletnu i sa 14 odbrana uz dvojicu Vujovića, Branka i Miloša, bio prvi među jednakima u istorijskoj prvoj pobedi nad Hrvatskom 31:25 na velikim takmičenjima:

„Neću sebe da stavljam u prvi plan, to sam milion puta rekao. Momci su mi namjestili odbranu kao nikad do sada u životu. Branio sam zicere, ali sve namješteno, na dogovor, sve ispoštovano do najsitnijeg detalja. Hvala im, nema ovdje jednog heroja, svi smo heroji”, rekao je fenomenalni golman.

„Kao da sanjamo, samo ne želim da se probudimo. Toliko igramo jedan za drugog, slavimo golove, bodrimo jedan drugog… Imam osjećaj da bi momci dali sve za mene u svakom trenutku, kao što bih ja za njih. To nas čini jakim. Ne bojimo se nikoga, ulazimo u svaku utakmicu rasterećeno, sa ogromnom željom. Cijela Crna Gora je uz nas. „Ljudi bacaju dupli ‘cepelin’, a to nikad nismo ni vježbali na treningu. Kako to može neko da baci? Nisam vjerovao očima, pitao sam ljude je li se to dogodilo. To jednostavno izlazi iz nas. Gledajte Čakija (Stefan Čavor, op.a), imao je jedan trening! Ovo nisu ljudi, ovo su superljudi”, reči su Simića koje prenose Vijesti.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *