Juri Knor sam protiv svih: Šta hoćete novinari? Sramota je da me legende prozivaju - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2024 Juri Knor sam protiv svih: Šta hoćete novinari? Sramota je da me legende prozivaju

Juri Knor sam protiv svih: Šta hoćete novinari? Sramota je da me legende prozivaju

zika.bogdanovic
0 komentar

Nagrada za glumca godine ide Juriju Knoru, srednjem beku reprezentacije Nemačke, koji je odglumio faul u napadu austrijskog pivotmena Vagnera, a onda nakon izvučenog remija sa Austrijom 22:22 u Kelnu, osuo je paljbu i po domaćim novinarima u mik-zoni Lankses Arene:

„Stvarno ne znam šta vi hoćete? Mislim da vi želite da mi budemo uspešni, je l’ tako? Da stvorimo jednu zimsku bajku za sve ljude ponovo, da napravimo lepe trenutke svima koji su u dvorani. Ako svi imamo isti cilj, onda moramo da radimo na tome što duže možemo“, rekao je Knor, čija je igra na meti kritika i dodao:

– Bez obzira da li smo igrači ili novinari, ako želimo da uspemo na ovom turniru, onda bismo morali da se držimo zajedno. Tako mi Nemci bi trebalo da se osećamo i ponašamo.

Knora nisu napali samo novinari, već su ga kritikovale i legende nemačkog rukometa u podcastu Krečmar, Kraus i Hens, posle utakmice sa Islandom. U zaštitu ga je uzeo selektor Alfred Gislason koji je uzvratio svom bivšem igraču Krečmaru da je i on imao svoje „harakiri akcije“ tokom karijere.

– Naravno, pogađa me sve to i mislim da je sramota da komentarišu tako u ovom trenutku. Uvek gledam širu sliku pre nego što uprem prstom u neku drugu osobu“, rekao je Knor.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball