Lazarov: Nemačka je klasa za nas, ako sredimo glave možemo dobiti Švajcarsku - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2024 Lazarov: Nemačka je klasa za nas, ako sredimo glave možemo dobiti Švajcarsku

Lazarov: Nemačka je klasa za nas, ako sredimo glave možemo dobiti Švajcarsku

Marko Marjanović
0 komentar

Porazom od Nemačke 34:25, Makedonija je u 2. kolu grupne faze izgubila i teoretske šanse da se plasira u drugi krug Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Izbeći poraz od domaćina pred 13.500 protivničkih navijača u Berlinu, bio je nemoguća misija.

-Iako smo imali nekoliko dobrih perioda, to je premalo za ovakvog rivala, pa ne mogu reći da sam zadovoljan. Više od 15 tehničkih grešaka, prodanih lopti – to je nedopustivo. Nemačka nas je kaznila, bila je prejaka, mi smo se borili koliko smo mogli. Loše smo počeli, posle nismo mogli da se vratimo.

-Evidentno je da je Nemačka u ovom trenutku za klasu bolja od nas. Videli ste kako skaču, trče i šutiraju. Imamo mnogo mladih igrača, nije realno da se nadamo pobedama protiv ovakvih protivnika. Probaćemo da sredimo emocije, da se odmorimo pa da se suprotstavimo Švajcarcima, videli ste šta uradili danas Francuzima – rekao je Kiril Lazarov posle utakmice.

-Ako sa nekim možemo da se nosimo u ovoj grupi, to su Švajcarci. Održao sam govor posle meča, želim da sredimo glave , da se spremimo i damo sve od sebe za dva dana. Videli smo da su kvalitetni, ali u sportu se nikad ne zna, ja uvek verujem u iznenađenja. Samo treba da sredimo glave i da verujemo. Ovo nije klub, mi smo reprezentativci. Mi smo ono najbolje što naša zemlja ima u ovom sportu. Imamo kvalitet i snagu da ostvarimo pozitivan rezultat – zaključio je makedonski selektor.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball