Balkan-Handball.com

Alušovski pred Kielce: Nismo bez šansi, golmani mogu bolje!

Sedam dana nakon poraza na svom terenu, evropski šampion Vardar suprotstaviće se Lomza Vive Kielceu u Poljskoj, pod svodovima, a pred praznim tribinama „Legionov“ dvorane. Trener Stevče Alušovski nije menjao sastav kojim su suprotstavio četi Talanta Dujšebaeva u Skoplju, i smatra da makedonski predstavnik nije bez šansi u ovom meču koji se igra u sredu od 20.45, pogotovu ako se uzme u obzir činjenica da će domaćin igrati bez jednog od svojih najvažnijih igrača, Igora Karačića.

-Analizirali smo dobre strane Kielcea, imamo šta da popravimo u našoj igri, posebno u odbrani jer smo primili 33 gola u prošlom meču. Takođe, promenićemo i neke varijante u napadu. Nadam se dobrom meču, u kojem ćemo pokazati da nismo slučajno osvojili tri boda u dosadašnjem toku takmičenja. U Skoplju smo bili ravnopravan rival 52 minuta. U odnosu na tu utakmicu, mislim da naši golmani mogu više. Očekujem neizvestan meč, veliku borbu, i mislim da nismo bez šansi – rekao je strateg Vardara pred okršaj u Poljskoj.

Meč između Lomza Vive Kielcea i Vardara proglašen je za „meč nedelje“ u EHF Ligi šampiona. Skopski tim nikada do sada nije slavio na poljskom tlu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *