Lazarov nakon poraza od Farana: Ne gubimo nadu, treba nam podrška kao nikada do sada! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Lazarov nakon poraza od Farana: Ne gubimo nadu, treba nam podrška kao nikada do sada!

Lazarov nakon poraza od Farana: Ne gubimo nadu, treba nam podrška kao nikada do sada!

Marko Marjanović
0 komentar

Teško će biti Makedoniji da nastavi kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima nakon ubedljivog poraza na Farskim Ostrvima. Skipagotu i drugovi ostavili su balkansku selekciju na minus sedam, pred revanš koji je u nedelju od 19.00 na programu u SC „Boris Trajkovski“.

I mnogo zvučniji, kvalitetniji rivali polagali su oružje pod svodovima kultnog rukometnog borilišta, ali će Makedonci morati da odigraju neuporedivo bolje kako bi imali šansu da obezbedi plasman na Mondijal koji će se početkom naredne godine igrati u Hrvatskoj, Danskoj i Norveškoj.

Selektor ističe da nema predaje:

-Farska Ostrva su bila bolja i zasluženo pobedila. Napravili su nam mnogo problema, primorali nas da igramo 7 na 6 iako to nije bio plan. Njihov napad je tehnički bio skoro pa perfektan. Bili smo spremni na taj njihov sistem, znali smo šta nas čeka, ali nismo uspeli da se dobro branimo. 

-Ne smemo gubiti nadu, verovaćemo do kraja. Imamo nekoliko dana da se konsolidujemo, i da probamo da anuliramo minus sedam. Treba nam podrška publike kao nikada do sada. Borićemo se, i verovati u pozitivan ishod u nedelju – rekao je selektor Kiril Lazarov nakon prvog meča. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball