Nemanja Ilić: Sve se ponavlja, pokazali smo da možemo sa Francuskom i Hrvatskom! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Nemanja Ilić: Sve se ponavlja, pokazali smo da možemo sa Francuskom i Hrvatskom!

Nemanja Ilić: Sve se ponavlja, pokazali smo da možemo sa Francuskom i Hrvatskom!

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Srbije nije imala nimalo sreće na žrebu za grupnu fazu Evropskog prvenstva koje je narednog januara na programu u Mađarskoj i Slovačkoj. Kuglice su „Orlove“ smestile u grupu C zajedno sa Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom.

Mečevi će se igrati u Segedinu, što znači da bi i Srbija i Hrvatska mogli imati značajnu pomoć navijača, ukoliko bude dozvoljeno njihovo prisustvo. Po dve najbolje selekcije iz svake grupe plasiraće se u drugi krug.

Kapiten reprezentacije Srbije, Nemanja Ilić, ovako je prokomentarisao žreb:

  • Imam utisak da se sve ponavlja. Hrvatska, od koje smo izgubili tri gola u Gracu na prošlom Evropskom prvenstvu u Gracu, koja je na kraju završila kao srebrna. Sa Francuskom smo igrali kvalifikacije, izašli kao pobednici, ali će na Prvenstvu sigurno biti drugačije i samim tim teže, jer će na neki način želeti i da se osvete. Ukrajinu ne poznajemo toliko, ali ako budemo igrali kao što znamo ne bi trebalo da bude problema – bio je prvi komentar kapitena Nemanje Ilića.

  • Grupa je teška gde svako svakoga može da pobedi, a mi smo pokazali da možemo da se nosimo sa Francuzima i Hrvatima. Ostaje nam samo da se još bolje uigramo i spremimo do januara. Igramo u Segedinu što je blizu Srbije i nadam se da ćemo imati podršku naše publike, naravno ako se popravi situacija sa koronom i dozvoli da se konačno vratimo pravim utakmicama pred navijačima – zaključio je Ilić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball