Jovović i Agbaba nakon Rusije: Težak poraz, možemo mnogo bolje! (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Jovović i Agbaba nakon Rusije: Težak poraz, možemo mnogo bolje! (Video)

Nakon poslednjeg meča u okviru grupe B u kojoj je srpska reprezentacija poražena od Rusije, prve utiske prenele su Jovana Jovović i Jelena Agbaba.

„Orlice“ su doživele prvi poraz na Svetskom prvenstvu u Španiji, što znači da u narednu fazu, gde će igrati sa Crnom Gorom, Francuskom i Slovenijom, prenose dva boda.

JELENA AGBABA

  • Teška utakmica i težak poraz. Moramo da se podignemo psihički i da se spremimo za narednu fazu. Moramo da podignemo glave gore i da se pobrinemo da u sledećim utakmicama sve bude kako treba, kako mi znamo i kako se dogovorimo u svlačionici, jer možemo mnogo bolje. Danas se eto dogodilo da bude ovako i teško nam je. Svakako nas je i crveni karton Marije Petrović u prvom poluvremenu poremetio. Pale smo i pokušale smo na sve načine da se podignemo, ali nije moglo danas. Nadam se, odnosno sigurna sam da ćemo se podići u sledećim utakmicama i da ćemo dati svoj maksimum. Ništa još nije gotovo, imamo još utakmica i pre svega mislim da mi možemo mnogo više i daćemo sve od sebe da stvarno odigramo sledeće mečeve kako treba i da to bude na jednom dobrom nivou, rekla je Jelena Agbaba.

JOVANA JOVOVIĆ

  • Mislim da nam u ovoj utakmici nije nedostajalo borbe i želje. Svakako da smo hteli da izvučemo dva boda i iz ove utakmice i da sa četiri boda odemo u sledeću fazu, ali kao da se neke kockice nisu poklopile. Mislim i da je crveni karton Marije Petrović u prvom poluvremenu za nas bio veliki gubitak, kako u odbrani, tako i u napadu. Do 17, 18 minuta smo držale rezultat, čak smo i povele u jednom trenutku. Mislim da je malo bilo i sudijskih grešaka, da smo bile sa igračem manje u većem delu utakmice. Čekaju nas bitni mečevi u sledećoj fazi, gde mislim da imamo šta da tražimo, istakla je Jovana Jovović i dodala:

  • Mi i pre i posle utakmice imamo razgovore međusobno, ovoga puta je kapiten Jovana Stoiljković održala jedan govor, da ne treba da padamo posle ove utakmice. Mislim da imamo kvalitet i da to možemo da pokažemo u sledećoj fazi. Možda je i bolje što se ovo sad dogodilo, nego kasnije kada bude potrebnije. Sad sa dva boda idemo u narednu fazu i daćemo sve od sebe, zaključila je Jovović.

https://www.youtube.com/watch?v=3Aj2ghBqc4Y

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *