Nenadić pred F4: U Kelnu ne postoje favoriti, sve je pitanje trenutka (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Nenadić pred F4: U Kelnu ne postoje favoriti, sve je pitanje trenutka (Video)

Nenadić pred F4: U Kelnu ne postoje favoriti, sve je pitanje trenutka (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

Sitno se broji do početka nove, specifične i nadamo se neponovljive edicije fajnal-fora EHF Lige šampiona u Kelnu. Bez navijača na tribinama, 28. decembra će se za plasman u veliko finale boriti Vesprem-Kil i Barselona-PSŽ.

Vedeta mađarskog prvaka, Petar Nenadić, govorio je za Balkan-Handball.com o predstojećem događaju sa puno opreza, poučen prethodnim iskustvima u Kelnu, kako svojim tako i tuđim. 

-Svi znamo da u Kelnu nema autsajdera, niti favorita, a pogotvu sada pod ovim okolnostima. Iako nije bilo razigravanja do polufinala, rekao bih da su sva četiri tima zaslužila da budu na fajnal-foru. Tačno je da su svima skraćene rotacije, ali nekom to može da donese dobro, setimo se da su Hambrug i Vardar osvajali sa po devet, deset igrača, tako da to ništa ne mora da znači. 

-Sigurno da Kil ima puno prostora za napredak i da je pitanje trenutka kada će zaigrati mnogo bolje. Nikakva prognoza nije realna, kvalitet je prisutan u sve četiri ekipe. Kao i uvek, presudiće trenutno raspoloženje, bolji momentum, učinak golmana – rekao je između ostalog srpski reprezentativac u razgovoru sa našim urednikom Žikom Bogdanovićem.

Evo i kompletnog intervjua:

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball