VIDEO: Peti rukometni kamp Lasla Nađa u Vespremu ovog leta - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa VIDEO: Peti rukometni kamp Lasla Nađa u Vespremu ovog leta

VIDEO: Peti rukometni kamp Lasla Nađa u Vespremu ovog leta

zika.bogdanovic
0 komentar

Petu godinu zaredom, svetska rukometna zvezda Laslo Nađ organizuje svoj Kamp na kome uz asisitenciju trenera iz nekoliko zemalja i svojih kolega – velikih rukometnih imena, trenira i druži se sa mladim rukometašima i rukometašicama. Tako će biti i ovog leta u Vespremu od 30.juna do šestog jula, gde će trenirati klinci od osam do 17 godina. Prvi Kamp je održan 2009.godine u španskom Kampdronu, a Nađ se po odlasku iz Barselone odlučio i da Kamp preseli u Mađarsku:

– Počeo sam sa organizacijom Kampa zato što sam želeo da podelim sa decom sve ono što sam kroz rukometnu karijeru naučio. To su rukometne veštine, ali i neke vrednosti poput drugarstva, pomaganja, poštovanja protivnika i drugih stvari. Sve je počelo 2009. godine, da bi godinom za godinu, prošlog leta u svom Kampu imao čak 125 dece – kaže Nađ za Balkan-Handball.com i dodaje:

– Tokom Kampa provodim 24 sata sa decom kroz treninge, obedovanje, društvene aktivnosti, svaku aktivnost. Trudim se da ih naučim i prenesem im nešto iz mog iskustva. Organizuje specifične treninge, takmičenja i razne vrste zabavnih aktivnosti. Treneri dolaze iz nekoliko zemalja, Mađarske, Španije i Hrvatske. Ideja je da deca uče od dobrih trenera i stvari iz različitih rukometnih škola. Za lični razvoj svakog mladog čoveka, jako je važno da žive i komuniciraju sa decom iz različitih zemalja i kultura – zakljućuje Nađ priću o svom Kampu za naš sajt.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball