Balkan-Handball.com

VUJA I NOKA SLOŽNI: Sve rešeno u prvom poluvremenu

Pari Sen Žermen lako i ubedljivo došao je do pobede nad PPD Zagreb 34:23 (18:8). Da je meč rešen praktično u prvih 10-15 minuta, složila u se i dva trenera, Veselin Vujović i Zvonimir Noka Serdarušić. Trener hrvatskog šampiona bio je razočaran posle svega viđenog u gradu svetlosti:

– Čestitke PSŽ-u na pobedi.  O samoj utakmici nemam šta da kažem. Izgubili smo u prvih 10 minuta i do kraja to nije bilo to. U Pariz nismo došli sa specijalno velikim ambicijama, ali sam mislio da će moja ekipa pokazati malo veći karakter. Naše utakmice su Visla, Flensburg i Celje. U ovom trenutku PSŽ i Vesprem su jače ekipe, između njih će se voditi borba za prvo mesto.

Zvonimir Noka Serdarušić bio je mnogo zadovoljniji svojim timom nego nakon prošle nedelje posle pobede u Istanbulu, kada je izrekao niz kritika na račun svojih igrača:

– Utakmica je odlučena u prvom poluvremenu. Relativno malo teži zadatak, jer PSŽ je igrao dobro u prvom poluvremenu kao retko do sada. Jako agresivno u odbrani, u napadu skoncentrisani. To je bio razlog da Zagreb izgubi volju u prvom delu. Prava ekipa igra drugo poluvreme sa istom voljom i agresivnošću. To nismo pokazali i to nam još uvek fali.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *