„Zmajevi“ u poteri za plus osam u Mejdanu: Bez opterećenja i uz punu podršku! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

„Zmajevi“ u poteri za plus osam u Mejdanu: Bez opterećenja i uz punu podršku!

Reprezentacija Bosne i Hercegovine još jednom je prinuđena da juri veliki zaostatak u baražu. Za plasman u poslednje kolo i dvomeč sa Crnom Gorom, „Zmajevi“ će večeras (20.00) morati da nadoknade minus sedam protiv selekcije Grčke, koja je pre tri dana slavila na Halkidi 24:17.

Uprkos lošem rezultatu i odsustvu Dejana Malinovića (povreda šake), mladi selektor Toni Čolina veruje da ovo nije nemoguća misija. Uz prepoznatljivu podršku navijača u tuzlanskom Mejdanu, šansa postoj

-Verujem da ćemo sada biti znatno koncentrisaniji, bili smo u grču i nadam se da je to sada iza nas. Nadam se da je taj kamen opterećanja pao i da će u Mejdanu momci sa puno rasterećenja igrati i uz podršku navijača. Međusobnu i našu podršku u potpunosti imaju – rekao je Čolina i dodao:

-Nakon utakmice u Grčkoj glave su bile dole. Burić i ja smo probali da podignemo momke. Svi smo imali očekivanja, ali nemamo vremena da tugujemo, siguran sam da će momci izgoreti i pokazati da možemo stići tu razliku – zaključio je šef stručnog štaba nacionalnog tima.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *