Zvonko Šundovski: “Zadovoljan sam učinkom na SP“ – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Zvonko Šundovski: “Zadovoljan sam učinkom na SP“

Selektor makedonske reprezentacije Zvonko Šundovski je nakon završetka utakmice sa Nemačkom rekao da je nedostatak snage, ali i brojni promašaji doprineli porazu u osminifinala.

Čestitke reprezentaciji Nemačke na pobedi. Ipak, jučerašnji dan je ostavio veliki trag na nas. Dok smo mi putovali, nemački igrači su se odmarali. Slabo smo počeli utakmicu i ubrzo smo došli u situaciju da budemo 4,5 gola u zaostatku. U drugom poluvremenu imali smo šansu da stignemo protivnika, ali nismo imali snage da odigramo u istom tempu do kraja. Mnogo promašenih šuteva i tehničkih grešaka su nedopustivi ako želimo da pobedimo ekipu poput Nemačke.

Što se tiče SP, generalno sam zadovoljan učinkom. Naš primarni cilj je bio da se plasiramo u osminufinala. Žao mi je što nismo mogli bolje da se pripremimo, niti da održimo makar jedan trening pred duel sa Nemačkom“ – naglašava Šundovski.

Sjajni pivotmen makedonske selekcije Stojanče Stoilov posle utakmice istakao je da je dug put prepun problema ostavio traga na igrače.

Želim samo da kažem da je jučerašnji dan bio mnogo težak za nas, jer smo bili veoma premoreni i to se odrazilo na našu igru. Ne želim da to posluži kao neki izgovor, ali je istina, ovoga puta čak nismo imali ni trening, niti dovoljno vremena da se spremimo za protivnika. U svakom slučaju želim da čestitam protivniku. Nemačka odbrana je bila odlična, a golman neverovatan i to je razlog njihovog trijumfa. Samo da podsetim da smo protiv Rusije takođe gubili šest golova, ali smo uspeli da se vratimo. Ovoga puta su nas jednostavno izdale noge i nismo imale snage za kompletan povratak“ – rekao je Stoilov.

5 Comments

 1. ROBERT

  20/01/2013 at 20:10

  SUNDO AJ ZA TVOE I NASE DOBRO NAPUSTI JA REPREZENTACIJATA…

 2. dejan

  20/01/2013 at 20:21

  zadovolen bil, nemoj molimte

 3. dejan

  22/01/2013 at 03:47

  on je edinstveniot zadovolen ………

 4. Janko Makedonija

  22/01/2013 at 13:52

  Sundo,zemi si time out – na neodredeno.
  Spasi ne !!

 5. bobo

  25/01/2013 at 18:12

  ŠUNDO FALA TI ZA SVE!!! Mislam deka izvadi maksimum od igračite, so malku sreća(9 stativi protiv Island) će ja izbegnevme Germanija i će igravme protiv Brazil…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *