Pomračenje uma Andreasa Paličke, razvlačio Vidarsona kao pomahnitala zver (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Pomračenje uma Andreasa Paličke, razvlačio Vidarsona kao pomahnitala zver (Video)

Kao što smo i očekivali, skandi derbi Švedske i Islanda obilovao je prelepim potezima, golovima, uzbuđenjima i, naravno, odbranama za špice Andreasa Paličke. Međutim, pod naletom adrenalina, posle jedne od magičnih intervencija, švedski golman je divljački nasrnuo na protivnika.

Početkom drugog poluvremena, Palička je na fenomenalan način odbranio zicer Vidarsonu. Lopta se odbila pod telo Islanđanina, koji je iskoristio priliku da je malo duže zadrži i spreči kontru rivala. To se „nije dopalo“ Palički, koji je nekoliko sekundi razvlačio mučenog Eldi Snera kao zver svoju žrtvu. Odmah nakon „dela“ za koje je dobio dvominutno isključenje, Andreas se izvinio.

Taj trenutak pogledajte na 02.10…

Inače, Šveđani su pobedili 35:30 i time, kolo pre kraja glavne faze, obezbedili plasman u četvrtfinale sa prvog mesta. Island će teško do top 8… 

Švedski golman se odmah nakon incidenta izvinio, a učinio je to i posle utakmice, istakavši da je pogrešio i da je samo čovek od krvi i mesa, dodavši da se takve stvari mogu desiti pod naletom adrenalina.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *