Balkan-Handball.com

Červar biranim rečima o Lazarovu: Najbolji koga sam trenirao u karijeri!

Odnos Line Červara i Kirila Lazarova je očigledno pun međusobnog poštovanja, a trener i igrač koji su sarađivali u Zagrebu i reprezentaciji Makedonije, ne propuštaju priliku da komplementiraju jedan drugo čim im se za to ukaže prilika.

Nju je iskoristio hrvatski selektor koji je u najavi meča rekao da je za njega Kiril Lazarov najbolji igrač koga je trenirao. 

  • Inače ne izdvajam pojedince, no Kiril Lazarov je iznimka. On je najveći kojeg sam trenirao u svojoj karijeri. Dok drugim sportašima s godinama splasne motivacija, njemu raste. On uvijek želi više, bolje i ima nevjerojatan pobjednički mentalitet. Jako je talentiran, no njegov uspjeh je kombinacija samoodricanja, treninga, kreativnosti, strpljenja i pobjedničkoga karaktera. Ja sam njegov prvi inozemni trener i znam ga od početaka. On je primjer mladim igračima kako produljiti svoju karijeru – rekao je Červar, a prenose hrvatski mediji.

Kada to kaže čovek koji je trenirao Balića, Vorija, Džombu i mnoštvo sjajnih hrvatskih rukometaša, onda većeg komplimenta nema.

Ni Kire u prošlosti nije ostajao dužan, pa je tako često i u razgovorima za Balkan-Handball.com znao da pohvali rad Line Červara.

ISKRENO ZA BH – KIRIL LAZAROV: Červar proizvodi, drugi kupuju!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *