Bronzani junior u Kragujevcu: Boško Stanisavljević potpisao za Radnički – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Bronzani junior u Kragujevcu: Boško Stanisavljević potpisao za Radnički

Jedna od udarnih igrala Đorđa Teodorovića u Portugalu. osvajač evropske bronze ovog leta, Boško Stanisavljević (20), novi  je igrač Radničkog iz Kragujevca.

Sjajne partije koje je prošle sezone u crvenom dresu pružao Dragan Tubićstavilo je pred rukovodstvo Radničkog zadatak da pronađe adekvatnu zamenu za iskusnog Bundesligaša. Izbor je pao na momka koji se istakao u dresu „Orlića“, Boška Stanisavljevića.

Mladog desnog beka, karakteriše dobra i angažovana igra u fazi odbrane i uz razoran šut, dobro čitanje igre, prodor, odnosno široka lepeza lucidnih rešenja u napadu.

Boško je rukomet počeo da igra sa 10 godina u Rakovici, a nosio je i dres Crvene zvezde, Obilića i Rudara, odakle je i stigao u Radnički. Prošao je sve selekcije reprezentacije Srbije od pionirske, preko kadetske, do juniorske. 

-Srećan sam zbog dolaska u Radnički. Klub je ambiciozan, uslovi za nesmetan rad i napredak su odlični. Ekipa je spoj mladosti i iskustva i smatram da je to dobitna kombinacija u cilju postizanja vrhunskih igara i rezultata. Pred nama su veliki izazovi i trudićemo se da damo sve od sebe kako bi nadmašili rezultate od prošle godine, poručio je po overi dvogodišnje vernosti Radničkom Boško Stanisavljević.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *