Lišćević nakon Francuske: Najava lepe budućnosti! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Lišćević nakon Francuske: Najava lepe budućnosti!

Lišćević nakon Francuske: Najava lepe budućnosti!

Marko Marjanović
0 komentar

Jedna od najiskusnijih u srpskom timu, Kristina Liščević, bila je puna utisaka nakon poraza od Francuske 22:19, kojim je Srbija, uprkos odličnoj partiji, ostala bez šansi za plasman u četvrtfinale.

  • S obzirom na to da je Francuska olimpijski šampion i da je Francuska ekipa koja ima fantastične igrače koji igraju u vrhunskim klubovima i da je sa druge strane Srbija koja se pojavila sa vrlo mladim timom, da je neko došao pre utakmice i ponudio nam ovaj rezultat, naravno da bi svako pristao. Međutim, kada u prvom poluvremenu vidiš da možeš i da to ide zaista dobro, onda posle utakmice izađeš malo razočaran i razmišljaš – možda smo mogli ovo bolje, možda smo mogli više da damo, razmišljaš šta si promašio. Puni smo utisaka i previše je stvari o kojima razmišljamo, puno stvari oko nas. Međutim, ja sam zaista ponosna na ovaj tim i zaista su devojke pokazale da imaju lepu budućnost i da će napraviti velike stvari u budućnosti, zaključila je Liščević.

Ovim porazom, Srbija je ostala bez teoretskih šansi da zauzme drugo mesto u grupu i plasira se u četvrtfinalu. Poslednji protivnik biće selekcija Slovenije, koja se nalazi u istoj situaciji. Taj meč na programu je u ponedeljak od 18.00.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball