Radojević: Najvažnija utakmica pred nama, ne sme nas zavarati +14 iz prethodnog baraža! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Radojević: Najvažnija utakmica pred nama, ne sme nas zavarati +14 iz prethodnog baraža!

Radojević: Najvažnija utakmica pred nama, ne sme nas zavarati +14 iz prethodnog baraža!

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Srbije odradila je prvi trening po dolasku u Valensiju, na 25. Svetsko prvenstvo za dame koje će se do 19. decembra igrati u Španiji.

„Orlice“ su trenirale u dvorani u kojoj će u petak od 20.30 odmeriti snage sa izabranom selekcijom Poljske. Ta utakmica mogla bi u mnogome da odredi put Srbije kroz ovaj turnir, čega je svesna i Tamara Radojević, jedna od najiskusnijih u podmlađenom sastavu selektora Uroša Bregara.

  • Stigle smo juče u Španiju i polako se adaptiramo na novu sredinu, na okolnosti, na halu na hotel. Ovde je i malo drugačije vreme nego kod nas, dosta je toplije. Danas je na programu još jedan trening koji će nas uvesti u početak Svetskog prvenstva, odnosno da budemo spremne sutra za Poljsku.

Atmosfera u ekipi je dobra, pozitivna i spremna za veliko takmičenje

  • Sve teče po planu, pozitivno je, ali kao što uvek moramo da naglasimo na svakom prvenstvu, koncentracija je na prvoj utakmici, uvek je ta prva utakmica najteža, ko god da je protivnik, jači ili slabiji, prva utakmica je najteža. Poljska nije ni malo laka ni naivna ekipa, jeste da smo igrali sa njima u prethodnom baražu za Svetsko prvenstvo i pobedili ih sa 14 golova razlike, ali to ne treba da znači da sutrašnju utakmicu treba da olako shvatimo. U Svakom slučaju očekuje nas jaka i teška borba.

  • Očekujem borbenost i disciplinu u igri i ako budemo dobre i disciplinovane u odbrani kao što nam je trener rekao, mislim da će rezultat biti pozitivan, rekla je Tamara Radojević.

GRUPA B

Poljska 

Srbija 

Kamerun

Rusija

3.decembar

18.00 Rusija-Kamerun

20.30 Srbija-Poljska

5.decembar

18.00 Rusija-Poljska

20.30 Srbija-Kamerun

7.decembar

18.00 Kamerun-Poljska

20.30 Rusija-Srbija

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball