KUP KARAVAN: Šapčani u Žablju, Partizan u Prokuplju - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan KUP KARAVAN: Šapčani u Žablju, Partizan u Prokuplju

KUP KARAVAN: Šapčani u Žablju, Partizan u Prokuplju

zika.bogdanovic
0 komentar

Na putu ka plasmanu na F4 turniru Kupa Srbije, šabačka Metaloplastika će morati da pokaže ozbiljnost u Žablju, gde je čeka domaći ŽSK (19 časova). 

– Igraćemo punom snagom i u punom sastavu. Kup takmičenje nam mnogo znači, pre svega jer imamo priliku ad se posle puno vremena plasiramo u završnicu kupa. Malo toga znamo o njihovoj ekipi, nismo imali priliku da ih pratimo, ali sam siguran da će biti motivisani protiv nas, iako ih ne poznajemo najbolje. Čeka nas i prvenstvena utakmica za vikend, ali to ne znači da ćemo kalkulisati protiv ekipe ŽSK-a. Igraćemo maksimalno, kao i oni, pa neka bolji pobedi – kaže srednji bek Šapčana Radovan Ostojić i dodaje:

-Plej-of prvenstva smo obezbedili, tako da ćemo do kraja regularnog nadmetanja pokušati da razigramo sve igrače, da svi dobiju priliku.

mrsulja_partizanSrednji bek Partizana, Igor Mršulja, sprema sa svojim saigračima isti recept na gostovanju u Prokuplju (19 časova) gde ih čeka domaći prvoligaš – Topličanin:

– Čeka nas veoma teško gostovanje. Ekipa Topličanina, iako igra u rangu niže, praktično je sastavljena od igrača Niša iz prethodne godine. Tu su pre svega igrači koji već dugo igraju Superligu i koji su veoma iskusni. Zato očekujem tešku i tvrdu utakmicu, sa malo golova i malim brojem napada. Forma ekipe ide uzlaznom putanjom i nadam se da će tako biti i nakon ove utakmice, jer nam je jedan od ciljeva ove sezone plasman na finalni turnir Kupa – kaže Mršulja pred prvi meč četvrtfinala i dodaje:

– Vratio nam se Popović, koji je već zaigrao protiv Radničkog. To me veoma raduje, jer je on bitan šraf u našoj ekipi.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball