Balkan Handball

Rukometašice najbolje – Bošković najbolji trener u izboru OKS

Olimpijski komitet Srbije je 20. put birao najbolje u sezoni na izmaku. Novak Đoković i Ivana Španović su izabrani za najboljeg sportistu, odnosno, sportistkinju za 2013. godinu. Najbolja ženska ekipa je srebrna rukometna reprezentacija Srbije, a najbolji trener u godini na izmaku – Saša Bošković.

 

6 Comments

 1. trenercina

  24/12/2013 at 15:52

  Sve u redu, ali Saja nicim izazvan, najslabija karika I razlog zasto nismo uzeli zlato da bude naj trener. Pa sto puta je vise zasluzila trener Emira Bekrica, gospodja Mirjana Stojanovic. I ako sam rukometasica znam sta u sportu znaci trener I kako je tesko bilo osvojiti na svetskom prvenstvu u atletici medalju. Saja igrao kuci mlati ….., dize tri prsta I najbolji. Medalja je samo zasluga devojaka I domaceg terena

  • Nada Macura

   25/12/2013 at 11:23

   Sve što mogu da vam kažem ,a da bi ste možda ,možda shvatili kako funkcioniše svet oko vas je :,,NA KOLENA PRED SAJU…oooooo !
   lekcija završena! Propitivaćemo se o naučenom možda kada bude neko od vas drugi bar u ispijanju piva ili nečemu sličnom.

 2. kole

  25/12/2013 at 01:04

  sta ti znas zeno, sta lupas gluposti!

  • Nada Macura

   25/12/2013 at 11:32

   kole…vole

  • Nada Macura

   25/12/2013 at 12:38

   Opaaa,polna diskriminacija,to dovolno potpisuje ko si i kakav si.Budi srećan ako ne završiš na sudu zbog ovoga 🙂

 3. Srećko konobar

  25/12/2013 at 11:32

  I opet i opet i opet neizlečivi virus napada nebeski narod.
  SVI BUDALE SAMO JA PAMETAN,pa kud ne pitaše nekoga od vas koji patološki mrzite za vas- Gospodina Boškovića,treba li ili ne treba …Pa kako slučajno neko od vas nije mrdnuo dalje od memljivih kafanica gde vodite i bistrite rukometnu nauku? A,eto talični Saja osvojio u 2 godine to što je osvojio.Kako se već niste smučili sami sebi ? Dubok je okean ljudskog zla , sujete i zavisti .Na sreću on guta u koncentričnim krugovima prvo one koji ga ustalasaju.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *