Balkan Handball

ZAVIDOVIĆI, ŽEPČE, MAGLAJ: Peti „Rukomet u srcu“ u tri grada od 20. do 22. aprila

U Maglaju je održan sastanak i prezentiran plan za 5. Međunarodni rukometni turnir Zavidovići – Žepče – Maglaj 2018. Izabrano je i rukovodstvo, predsednik i članovi organizacionog odbora turnira koji nosi naziv „Rukomet u SRCU“.

Organizacioni odbor turnira: predsjednik odbora: prof. MENSUR SINANOVIĆ ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta ze do kantona članovi odbora: – MIRSAD MAHMUTAGIĆ načelnik općine Maglaj – MATO ZOVKO načelnik općine Žepče – HAŠIM MUJANOVIĆ načelnik općine Zavidovići – predsjednici klubova: Azmin Karanović, Ismir Brkić i Ivo Klarić – članovi: Darko Andrijević, Senad Suljaković i Haris Galijašević.

„Turnir RUKOMET U SRCU je od velike važnosti ne samo za naš kanton nego za čitavu BiH, jer je veoma rijedak slučaj u čitavom regionu da tri grada organizuju zajednički projekat za mlade. Prema planu organizacionog odbora ove godine će biti preko 900 učesnika, te će svi smještajni kapaciteti u gradovima za vrijeme turnira biti popunjeni do posljednjeg mjesta“, rečeno je medijima posle sastanka organizacionog odbora turnira koji spaja tri opštine BiH u  – Zavidoviće, Žepče i Maglaj.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *