Jesper Jensen: Ne moramo ništa izmišljati da bi pobedili Hrvatsku! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEHF EURO 2020 - ŽENE Jesper Jensen: Ne moramo ništa izmišljati da bi pobedili Hrvatsku!

Jesper Jensen: Ne moramo ništa izmišljati da bi pobedili Hrvatsku!

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Danske ima priliku da osvoji medalju na Evropskom prvenstvu nakon čak 16 godina posta. U borbi za treće mesto na takmičenju koje se održava upravo u ovoj zemlji, protivnik će im biti najveća senzacija turnira, Hrvatska.

Iako su izabranice Nenada Šoštarića mnogo toga pokazale do polufinalnog okršaja sa Francuskom, danski selektor Jesper Jensen srećan je što će baš Hrvatice biti rival njegovim izabranicama.

-Nedelja je veliki dan za nas, možemo vratiti medalju u Dansku. Uložićemo svu energiju, poslednji atom snage u ovaj meč. Iako smo razočarani zbog poraza od Norveške, imaćemo dovoljno snage. Ne moramo ništa novo da izmišljamo da bi pobedili Hrvatsku. Da nam je neko pre tri nedelje ponudio da igramo za bronzu protiv njih, oberučke bi to prihvatili, uz veliku zahvalnost – rekao je pomalo potcenjivački danski selektor Jesper Jensen.

VIŠE OD BRONZE: Ogromno dansko breme, jedinstvena hrvatska šansa!

-Ove devojke su napravile ogromnu stvar, uradile mnogo više nego što je iko očekivao. Moramo da radimo na samopouzdanju i ubedimo ekipu da može odigrati mnogo bolje nego protiv Francuske u polufinalu. Ukoliko popravimo realizaciju iz izglednih prilika, biće tako. Naš tim zna da igra rukomet. Igraće svim srcem za bronzu – kazao je hrvatski selektor Nenad Šoštarić.

Foto: Jure Erzen / kolektiff

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball