Junak Šego: Ne mogu verovati… u stvari, mogu! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Junak Šego: Ne mogu verovati… u stvari, mogu!

Nije mu išlo u prvom poluvremenu, završio ga je sa samo tri odbrane, ali se vratio u finišu i doneo odbranu Hrvatskoj za prvo polufinale posle tri godine! Marin Šego izrastao je u junaka hrvatske reprezentacije, a odbrana u poslednjem napadu u pobedi nad Nemačkom 25:24, nagrada je za sve ono što je momak iz Međugorja pružao na ovom prvenstvu.

  • Neverovatno, ne mogu verovati – rekao je Šego u miks zoni, a onda se predomislio:
  • U stvari mogu. Gubili smo tri, četiri razlike, dominirali su, bili su bolji, ali dokazali smo da smo ekipa i da se borimo jedan za drugog. Odigrali smo ceo turnir jako dobro, ekipa je večeras povukla i kada ja nisam bio dovoljno dobar. Odbranio sam tu poslednju, evo nas u polufinalu – u jednom dahu govorio je golman francuskog Monpeljea.

Na njegove reči nadovezao se Luka Cindrić:

  •  Bili smo 50 minuta u minusu, uvukla se nervoza, imali smo problema sa povratkom u odbranu u prvom poluvremenu. Smirili smo se, čekali svojih pet minuta. Ponosan sam na igrače, velika je pobeda to za nas. Znao sam da ćemo pobediti, nisu imali rešenja za našu odbranu, iskoristili smo sa kontrama, na kraju zasluženo pobedili. Ovo je veliki rezultat za nas, pokazatelj za budućnost da sa ovakvom igrom možemo daleko. Navijači su nam pomogli, nisu odustali kada je bilo teško, hvala im na tome – sipao je reči srednji bek Barselone.

Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *