Lino Červar: Više neću voditi Hrvatsku na Evropskom ili Svetskom prvenstvu! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEURO 2020 Lino Červar: Više neću voditi Hrvatsku na Evropskom ili Svetskom prvenstvu!

Lino Červar: Više neću voditi Hrvatsku na Evropskom ili Svetskom prvenstvu!

Ognjen Borjanović
0 komentar

Izgubili su Hrvati, ali moraju biti ponosni na svoj uspeh. Uprkos lošoj igri bili su blizu zlatne medalje, a čak na pet minuta do kraja uspeli su povesti. Ipak nedovoljno je to bilo za slavlje nad iskusnim Špancima. O samoj utakmici ali i celokupnoj selektorskoj karijeri govorio je Lino Červar.

  • Moramo biti zadovoljni! Ovo je bila rovovska bitka. Oni su imali više širine i iskustva, a mi smo imali dosta problema. Nije bilo Cindriča, da odmeni Karačića koji je bio iscrpljen, a bekovski igrači nisu bili raspoloženi dok je njihova odbrana bila jaka i čvrsta. Na kraju smo se pokrenuli zadnjih par minuta. Šteta, čestitke igračima na celom turniru. Krvavo smo zaradili ovo finale, prisetite se samo utakmica koje smo igrali. Ništa im ne zameram, ali za zlato je bilo potrebno malo više. Španci su iskusni drže loptu, dugo napadaju, a i golman je bio odličan. Ponosno se vraćamo kući – rekao je Červar i nastavio.
  • Zahvalan sam za sve medalje koje sam osvojio, ne mogu da se žalim. Sa ponosom mogu da pogledam na svoju karijeru. Rastao sam u malom gradu i postigao sam puno. Zahvalan sam svim igračima koje sam vodio i pomoćnicima. To su sve divni ljudi i nemam šta da im prebacim. Ja više neću voditi Hrvatsku na Evropskom ili Svetskom prvenstvu – zaključio je Červar.

Španija je rukometna velesila – odbranjena titula šampiona Evrope!

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball